För någon som är riktigt sportintresserad skulle det antagligen vara en skandal om man missade en viktig match på TV. De största och viktigaste matcherna brukar nästan alltid visas på TV men däremot visas de ofta på betalkanaler som Canal+ Sport etcetera som inte alla har. Är man dock ett riktigt hängivet fan så har man antagligen sett till att alla dessa sportkanaler finns installerade på hemmets TV.

Många väljer dock att gå till en sportbar när det är dags för någon viktig match. Att dricka öl och kolla på fotboll på en bar fylld med likasinnade är för många en självklarhet eftersom stämningen på baren är hög och spänd vilket bidrar till att matchen blir ännu mer intressant och spännande.

Bor man dock i en lite mindre stad Eskilstuna är tyvärr inte utbudet av sportbarer så stort och risken att den match man vill se inte sänds på någon bar är därför relativt stor. Som tur är sänds nästan alla riktiga stormatcher på Viaplay för en liten summa i månaden. Vill du ha tillgång till all sport och alla matcher som sänds så betalar du 199 kronor i månaden. Detta är en väldigt bra idé, särskilt om man bor i en stad där man inte är garanterad att alla matcher faktiskt sänds.