Om du har ett stort intresse för en eller flera sporter, så är det ofta nödvändigt med en streamingtjänst eller speciella kanaler som riktar in sig just på sport. Ibland kan man dock ha turen att få se toppmatcher på vanliga kanaler. I andra fall kan det vara ganska kostsamt med dessa streamingtjänster och extra kanaler, vilket gör att du bör välja dem med omsorg och se till att de visar mycket av just din sport och önskade ligor.

NHL är den bästa hockeyligan i världen och där spelar de bästa spelarna. SHL är Sveriges högsta liga i hockey så det är förståeligt att det är en otroligt populär liga att följa för dem som är supportrar till en klubb eller har ett allmänt intresse för svensk hockey. På www.TVSporten.nu kan du enkelt se när hockeymatcherna spelas och var du kan se dem, och flera andra sporter och ligor därtill. Det gör det lättare och mer överskådligt för dig att hitta var du kan se matcherna, och det kan ge dig en bra hint om vilken streamingtjänst/kanal du bör satsa på.

Andra sporter och populära ligor

Fotboll är en sport som många vill följa och här finns det många ligor att välja på, och det är inte ovanligt att man har flera lag man håller på i olika ligor. Kanske håller du på Dortmund i Bundesliga och PSG i franska Ligue 1. Har du tur kan du även få se flera av dina favoritlag mötas i Champions League eller i någon av de andra europeiska cuperna.

Exempel på några av de största och mest populära ligorna i fotboll är:

  • La Liga i Spanien
  • Serie A i Italien
  • Premier League i England

Det finns en uppsjö populära ligor i olika sporter, och du kan hitta tablån för många av dem på den ovan nämnda länken till TV-sporten. Hockey och fotboll är onekligen några av de mest populära sporterna att följa, men därutöver finns även andra bollsporter som handboll och innebandy men även helt andra sporter såsom Formel 1. Så oavsett om du följer en eller flera ligor, kan det vara smidigt att få en tydlig översikt som visar när och var matcherna visas.