Träning är en väldigt viktig del av mångas liv. Att ge sig ut på en springtur i kvällssolen, lyfta vikter på gymmet eller bara ta en riktigt snabb promenad till jobbet. Hur man än gillar att träna så krävs det allt som oftast speciell utrustning till det, om än bara ett par speciella skor och kanske en tröja i ett bra material. Annars brukar man kunna ha på sig det mesta, även om ett par jeans inte direkt är optimalt för den som ska ut och springa ett maraton. Man får helt enkelt använda sunt förnuft! Men i och med att träningen har ökat bland oss svenskar har även intresset för träningsprylar, tillskott, kläder med mera ökat. Nu räcker det inte att träna för att må bra två gånger i veckan utan man ska ta det så långt som det bara går med kost och så vidare. Desto nyttigare man är, ju mer rätt är man! Man ska såklart inte låta det gå för långt, men i måttlig mängd är det bara roligt. Att köpa nya, snygga träningskläder är alltid en god idé! Ett tips är därför att kolla in www.stylepit.se där det finns massor av snygga, och billiga, träningskläder som gör att träningen, tro det eller ej, blir roligare och lättare! Känner man sig fin presterar man bättre. Låt oss tipsa om tre viktiga plagg att bära!

  • Ett par bra skor är a och o när det kommer till träning. I och med att de allra flesta träningsformer innefattar att man rör på fötterna, hoppar, springer och liknande är det viktigt med bra skor för att undvika skador, eller att försvåra sin träning.
  • Ett par bra shorts eller tights passar för de allra flesta träningsformerna, i alla fall om det är de vanligaste så som gym, löpning och gång. Det är alltså en god idé att investera i ett par av varje, eller en av dem i alla fall, som man kan få stor användning för.
  • När man tränar är det viktigt att inte ha på sig kläder som är i vägen som kan störa. Kläderna ska trots allt göra att man presterar bättre, inte sämre!